Шляхи підвищення ефективності використання теплової енергії в системах теплопостачання будівель - Басок, Б. І.; Давиденко, Б. В.; Лисенко, О. М.; Гончарук, С. М. (КНУБА, 2014)
В статті представлені результати дослідження ефективності використання теплової енергії в системі теплопостачання громадської будівлі при централізованому теплопостачанні та за рахунок використання ІТП протягом двох опалювальних сезонів. Проведено їх порівняльний аналіз. На основі отриманих експериментальних даних побудовані графічні залежності витрат теплоносія, теплової енергії та температури теплоносія в залежності від зовнішньої температури. Проведено розрахунок питомих витрат енергії на опалення.
Keywords: теплопостачання громадської будівлі; теплова енергія; 628.81; 697.4