Основні засади проектування машин і обладнання переробних виробництв - Берник, І. М. (КНУБА, 2011)
Розглянуто і запропоновано сучасні методи та методологія проектування машин і обладнання переробних виробництв.
Keywords: методологічні прийоми проектування машин; методологічні прийоми проектування обладнання переробних виробництв.; структурний та динамічний синтез; 621-01.001.2