Вплив соціальних процесів на безпечність архітектурно-планувального середовища великих міст - Главацький, О. З. (КНУБА, 2014)
Розглядається поняття соціального процесу в міському середовищі, аналізуються його взаємозв’язки з соціальним простором і соціальною структурою суспільства. В роботі виділені основні види соціальних процесів та показаний їх вплив на безпечність архітектурно-планувального простору міста.
Keywords: соціальний процес; соціальна структура; міграція урбанізація; конфлікт; соціальний контроль; дезорганізація; співробітництво; 711.4:728