Загальні засади технологій та методів зведення багатоповерхових будівель і їх класифікація - Черненко, К. В. (КНУБА, 2015)
Розкриваються особливості організаційно-технологічної структури методу монтажу будівельних конструкцій та методу зведення багатоповерхових будинків.
Keywords: постійні та змінні складові; структурні елементи; виконавці праці; засоби та предмет праці; продукт праці; температурний режим; fixed and variable components; structural Components methods of building res and methods of erection of high-rise buildings