Температурно-погодні фактори теплопостачання - Дешко, В. І.; Шовкалюк, М. М. (КНУБА, 2011)
Показано актуальність та необхідність прийняття нового нормативного документу щодо розрахункових зовнішніх температур для систем теплопостачання та запропоновано внесення поправок в методику визначення класу енергоефективності для складання енергопаспорту.
Keywords: системи теплопостачання; умови температурно-погодні; проектування систем опалення; 697; 699.86