Толерантність і простори толерантності в архітектурі - Негай, Г. А. (КНУБА, 2013)
У статті розглядаються запропоновані автором нові характеристики архітектурної форми – толерантність та простори толерантності: зони толерантності та поля толерантності. Вони дають можливість враховувати тональні та кольоро-тональні характеристики архітектурної форми у гармонізації об‘єктів архітектури.
Keywords: толерантність; поля толерантності; тональні характеристики; архітектурна форма; гармонізація; розмірна структура; 72.01