Фунгіциди в практиці захисту дерев’яних будівельних конструкцій від мікропошкоджень - Перебинос, Альона Ростиславівна; Кривомаз, Тетяна Іванівна (My University, 2018)
У статті наведено основні технічні характеристики хімічних речовин у складі антисептиків. Перелік провідних біоцидних речовин включає неорганічні борвмісні сполуки й органічні сполуки, що використовуються в будівельній галузі.
Keywords: деревина; біологічні агенти; фунгіцид; біоцид; антисептик