Аналіз та оптимізація функціонування мехатронних пристроїв слідкуючих систем позиціонування будівельних маніпуляторів - Човнюк, Ю. В.; Діктерук, М. Г. (КНУБА, 2009)
Проведено всебічний аналіз та здійснена оптимізація керування функціонуванням мехатронних пристроїв слідкуючих систем позиціонування будівельних маніпуляторів.
Keywords: аналіз; оптимізація; керування; функціонування; мехатронні пристрої; слідкуючі системи; позиціонування; будівельні маніпулятори