Теплоакумулюючі матеріали в теплоакумулюючих електропечах: аналіз та практика використання - Малкін, Е. С.; Лисак, О. В. (КНУБА, 2014)
Проаналізовано практику використання матеріалів для акумуляції теплоти в теплоакумулюючих електропечах (ТАЕП). Розглянуто основні види теплоакумулюючих матеріалів та виконано порівняння їх теплофізичних характеристик. Надані рекомендації по оптимальному вибору теплоакумулюючих матеріалів на основі їх теплофізичних характеристик.
Keywords: акумуляційна система опалення; електрична акумуляційна система опалення; теплоакумулююча електропіч; теплонакопичувач