Наукова діяльність кафедри електротехніки та електроприводу КНУБА - Мазуренко, Л. І. (КНУБА, 2005)
Основний напрямок наукової діяльності: машини змінного струму, машинно-вентильні генеруючі комплекси та системи їх керування для автономної енергетики.
Keywords: наукова діяльність