Маркетинг - Максютенко, Ірина Євгенівна; Токаренко, Ольга Олександрівна (КНУБА, 2025)
Містять практичні завдання з дисципліни "Маркетинг", що дає можливість комплексно оцінити опанування теоретичного матеріалу і практичних навичок. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 076 "Маркетинг" денної та заочної форм навчання.
Keywords: маркетинг