Створення системи портфельного управління ресурсами компанії в проектах - Тесля, Н. Ю. (КНУБА, 2010)
Розглянуто доцільність та проблеми створення систем портфельного управління ресурсами компанії в проектах. Формалізовано цілі, функції, вимоги і наведено опис основних компонентів таких систем.
Keywords: управління проектами; інформаційні технології; 005.8