Фактори, які визначають вибір інженерно-планувальних рішень перетинів міських магісральних вулиць з кільцевим рухом - Осєтрін, М. М.; Луценко, О. В. (КНУБА, 2015)
Розглянуто дослідження впливу факторів, які визначають вибір типу інженерно-планувального рішення кільцевих перетинів. Також дані практичні рекомендації застосування кільцевих перетинів в різних містобудівних умовах.
Keywords: перетини міських магістральних вулиць; кільцеві перетини; інженерно-планувальне рішення; кольцевые пересечения; пересечения городских магистральный улиц; инженерно-плановые решения; 711.4:625.7