Регіональні відмінності в архітектурі українських дерев'яних храмів хрещатого типу - Завада, В. Т. (КНУБА, 2014)
В статті розглядаються регіональні відмінності в архітектурі найскладнішого та найменш дослідженого в цьому відношенні хрещатого типу традиційних сакральних будівель України.
Keywords: регіональний; традиційний; сакральний; хрещатий; тип; дерев’яний; храм