Фахова іноземна мова (англійська) : Методичні рекомендації до вивчання освітньої Компетенції - Соколова, Ірина Валеріϊвна (КНУБА, 2024)
Містить тексти та систему завдань для розвитку навичок читання, перекладу, монологічного та діалогічного мовлення за фахом спрямування, а також розвитку мовної компетенції. Призначено для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр".
Keywords: Фахова іноземна мова англійська