Організація структури даних прикріпних та глибинних вібраторів - Яковенко, Валерій Борисович; Дисик, Д. Л. (КНУБА, 2015)
Розглянуто основні типи існуючих конструкцій прикріпних та глибинних вібраторів, їх структурний аналіз та конструктивні особливості. Описані основні вимоги при підборі віброзбуджувачів.
Keywords: вібратор; декомпозиція; інформаційні технології; граф; компонування; vibrator; decomposition; information technology; graph; layout