Теорія електропривода - Голенков, Г. М.; Бондар, Р. П. (КНУБА, 2025)
Містять загальні положення, вказівки та завдання до виконання розрахунково-графічної роботи, запитання для самоперевірки та список літератури. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 141“Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка” спеціалізації “Електромеханічні системи автоматизації”.
Keywords: теорія електропривода