Розробка будівельних проєктів в узгодженн і з категоріями стійкості зеленого будівництва : методичні вказівки - Кривомаз, Тетяна Іванівна; Циба, Артем Миколайович; Гамоцький, Роман Олегович; Ільченко, Ігор Святославович (КНУБА, 2024)
Містять тестові завдання курсу «Розробка будівельних проєктів в узгодженні з категоріями стійкості зеленого будівництва» та інструкції до їх виконання. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальностями 101 «Екологія» та 183 «Технології захисту навколишнього середовища».
Keywords: будівельні проєкти; зелене будівництво