Значення цифрових часових шкал (таймлайнів) для вивчення історії - Фесан, Володимир (КНУБА, 2024)
У сучасну епоху розвитку цифрових технологій освітні методи стають дедалі інтерактивнішими. Цифрові часові шкали відіграють важливу роль у процесі вивчення історії, сприяючи кращому розумінню хронології подій та їхнього взаємозв’язку. У статті розглядаються основні переваги використання цифрових часових шкал у вивченні історії та їхній вплив на розвиток аналітичного мислення і критичного сприйняття інформації.
Keywords: цифрова часова шкала; технологія та історія; цифрова історія; пам'ять і навчання