Методи пропорціювання в містобудуванні - Андрощук, А. С. (КНУБА, 2011)
У статті проаналізовані методи пропорціювання, які впливають на організацію містобудівних систем. Узагальнені існуючі підходи до цього питання та визначені основні напрямки і завдання для розробки синтезуючого методу містобудівного пропорціювання
Keywords: каф. дизайну архітектурного середовища; планувальний каркас; територіально-просторове пропорціювання; 711.4