Теплові процеси та теплотехнічне обладнання хімічних підприємств: методичні вказівки до виконання практичних робіт - Троян, Вячеслав Васильович; Азутов, Володимир Павлович (КНУБА, 2023)
Містять теоретичні та методологічні засади розрахунків теплових процесів, що мають місце у теплотехнічних агрегатах технології тугоплавких неметалевих і силікатних матеріалів. Наведено приклади розв’язання задач і контрольні завдання для самостійної роботи. Призначено для студентів спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» спеціалізації «Новітні технології та дизайн сучасних стінових та оздоблювальних матеріалів»
В авторській редакції
Keywords: процеси теплові; процеси теплотехнічні; підприємства хімічні, обладнання