Формотворчі елементи флотелів - Гнатюк, Л. Р.; Новік, А. В. (КНУБА, 2011)
Стаття присвячена дослідженню формотворчих елементів флотелів. Дослідження проведено на зразках закордонного досвіду плавучих будинків, а також на авторських розробках. На основі проведеного аналізу виявлено засадничі елементи формоутворення створення засобів життя на воді та запропоновано їх використання при розробці плавучого модуля флотелю.
Keywords: флотель; дизайн; готельне підприємство; формоутворення; плавучий модуль; 728.77:72.012