Динамічний розрахунок рам : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи - Андрієвський, Віктор Петрович; Козак, Андрій Анатолійович (КНУБА, 2024)
Методичні вказівки складаються із загальних положень та прикладу виконання розрахунку рами на вільні та змушенні коливання з поетапними поясненнями і рисунками. Призначено для студентів спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» освітньої програми «Промислове і цивільне будівництво».
Keywords: розрахунок рам динамічний