Вступ до спеціальності - Корчова Галина Леонідівна (КНУБА ; Компринт, 2026)
Розглянуто вимоги до підготовки до практичних занять та самостійної підготовки, змістовні модулі, ключові слова тем, література для самостійної підготовки, а також вимоги до написання і оформлення індивідуальних робіт. Призначено для студентів освітнього рівня «бакалавр» спеціальності А5 «Професійна освіта» (за спеціалізаціями) Київського національного університету будівництва і архітектури.