Аналіз схем перестановки автомобільних коліс - Назаренко, І. І.; Корнійчук, Б. В. (КНУБА, 2012)
Розглянута проблема перестановки автомобільних коліс які мають внутрішню і зовнішню сторони, які мають напрямок обертання та ті, які не мають жодних обмежень при їх встановленню. Тут описано існуючі та запропонована нова методика перестановки коліс із заміром глибини протектора.
Keywords: аналіз автомобільних коліс; аналіз схем