Гідравлічний опір внутрішніх потоків дрен-променів - Тугай, Я. А.; Пікуль, Ю. М.; Майстренко, Г. В. (КНУБА, 2014)
Надається аналіз застосування коефіцієнтів гідравлічного опору при розрахунках течій в трубах-променях водозаборів та дренажів.
Keywords: гідравлічні опори; дренаж; променевий водозабір