Формування схеми інформаційного потоку в системі управління охороною праці на підприємстві - Хрутьба, Вікторія Олександрівна; Половко, Микола Васильович; Лисак, Роксолана Станіславівна; Спасіченко, Оксана Вікторівна (КНУБА, 2017)
Ефективність управління проектами охорони та безпеки праці тісно пов’язана з управлінням інформаційними потоками у процесі реалізації цих проектів. Швидкість обміну інформацією між учасниками проекту впливає на дотримання часових обмежень, передбачених планом проекту. На основі досліджень науковців з даного питання схематично зображено рух інформації в системі управління охороною праці при початковій передачі інформації від точки її виникнення до точки прийняття рішення та у зворотному напрямку під час реалізації проектів охорони та безпеки праці. Запропоновано удосконалену схему інформаційного потоку системи управління охороною праці для підвищення ефективності використання часу у процесі прийняття рішень при реалізації проектів з охорони та безпеки праці.
Keywords: управління проектами; охорона праці; безпека праці; інформаційний потік; 658.382.3:[005.2:004]