Експериментальні дослідження теплозабезпечення адміністративної будівлі за опалювальний період 2012-2013 рр. - Басок, Б. І.; Давиденко, Б. В.; Лисенко, О. М. (ДНДІБК, 2014)
Проведено експериментальні дослідження теплозабезпечення адміністративної будівлі за опалювальний період. Представлені основні результати виконаних досліджень.
Keywords: тепловий пункт; теплозабезпечення; теплоносій; теплова енергія