Особливості реструктуризації та перепланування промислових будівель і споруд у містах Західної України (на прикладі м. Львова) - Нетужилова, Н. В. (КНУБА, 2011)
На прикладі міста Львова висвітлені фактори впливу та формування промислового комплексу. Зроблено історичний аналіз розвитку промислових територій та галузевої структури виробництва. Проведено аналіз сучасного стану промислових територій міста Львова та описано методи їх перепристосування. Обґрунтовується необхідність та напрямки реструктуризації міської інфраструктури
Keywords: трансформація; пере пристосування; реструктуризація