Рідкі захисні композиції для екранування електромагнітних випромінювань радіотехнічних об’єктів аеродромів цивільної авіації - Матвєєва, І. В.; Бірук, Я. І.; Азнаурян, І. О. (Національний авіаційний університет (м. Київ, Україна)., 2022)
Розроблено засади проектування та досліджено захисні властивості рідинних матеріалів для екранування електричних, магнітних та електромагнітних полів широкого частотного діапазону. Для проектування матеріалів з необхідними (прогнозованими) захисними властивостями було розраховано відносні магнітну, діелектричну проникності матеріалів.
Keywords: цивільна авіація; захисні композиції; електромагнітні випромінювання