Принципи організації торговельно-розважальних комплексів - Кіщенко, А. О.; Слєпцов, О. С. (КНУБА, 2016)
У статті наведені основні, на думку автора, тенденції в розвитку об'ємно-планувальних характеристик торговельно-розважальних комплексів. Ці тенденції пояснюють розуміння кінцевої моделі організації ТРК та засоби архітектурно-художньої виразності, що стало підставою для аналізу автором сучасних принципів побудови та організації торговельних споруд.
Keywords: торговельно-розважальний комплекс; принципи організації; інтеграція; торгово-развлекательный комплекс; принципы организации; интеграция; mall; the principles of organisation; integration