Дослідження систем теплопостачання, що влаштовуються в існуючих громадських будівлях - Турі, Ярина (КНУБА, 2025)
Тези доповіді підкреслюють особливості та необхідність дослідження систем теплопостачання, які влаштовуються в існуючих громадських будівлях. Теплопостачання споруд цивільного захисту або споруд подвійного призначення відіграє важливу роль для перебування людей в них. Перебування людей у спорудах цивільного захисту повинно гарантувати збереження життя та підтримку комфортних умов мікроклімату протягом усього періоду перебування в них.
Keywords: теплопостачання; споруди цивільного захисту; комфортні умови; мікроклімат