Основні положення проекту будівельних норм «Будівлі і споруди" в складних інженерно-геологічних умовах - Болотов, Ю. К.; Тарасюк, В. Г. (ДНДІБК, 2016)
В статті розкрити основні положення проекту нового ДБН «Будівлі і споруди в складних інженерно-геологічних умовах».
Keywords: будівлі; споруди; складні інженерно-геологічні умови; 624.137(083.7)