Оцінка та аналіз конструкцій і параметрів змішувачів примусової дії - Мартинцев, В. С. (КНУБА, 2013)
Стаття присвячена порівнянню конструктивних та технологічних параметрів змішувачів примусової дії та оцінці найбільш економічних змішувачів.
Keywords: бетонозмішувач; об’єм по завантаженню; змішувач примусової дії; роторний бетонозмішувач; апарат кавітаційного типу; concrete mixer; volume on loading cyclic; rotor concrete mixer; mixer of forcedaction; cavitation type device; 693.542.52