Задача розміщення в умовах невизначеності інформації - Полтораченко, Н. І. (КНУБА, 2013)
Розглянуто задачу розташування джерел цільового продукту при проектуванні інженерної мережі з інтервальними та нечіткими числами, які виражають невизначеність вихідних даних. Запропоновано варіанти розв’язання задачі.
Keywords: інженерна мережа; математична модель; інтервальні числа; нечіткі числа