Синтез кулачкового приводного механізму роликової формувальної установки з оптимальним режимом руху за прискоренням четвертого порядку - Ловейкін, В. С.; Почка, К. І. (НУ «Львівська політехніка», 2016)
Здійснено синтез кулачкового приводного механізму роликової формувальної установки з оптимальним режимом руху за прискоренням четвертого порядку
Keywords: роликове формування; прискоренням четвертого порядку; кулачок; оптимізація; 693.546.002.5