Інтегроване 3D моделювання ландшафту при підготовці майбутніх архітекторів - Бірілло, І. В.; Костюченко, О. А. (КНУБА, 2017)
У статті розглядаються питання комп’ютерного моделювання ландшафту при підготовці майбутніх архітекторів у САПР Allplan, що допоможе майбутнім архітекторам підвищити ефективність проектування, стати конкурентоспроможними фахівцями.
Интегрированное 3D моделирование ландшафта при подготовке будущих архитекторов
Integrated 3D - modeling of landscape during the future architect training
Keywords: комп’ютерне моделювання; ландшафт; підготовка майбутніх архітекторів; компьютерное моделирование; ландшафт; подготовка будущих архитекторов; computer modeling; terrain; training of future architects; 378.147:72]:004.92