Задачі в інтелектуальному середовищі будівництва - Горда, Олена; Григоровський, Андрій (КНУБА, 2024)
Онтологічний підхід до інтелектуального середовища будівництва надає нові можливості для побудови концептуальних моделей інформаційних систем завдяки опису взаємозв'язків між їх компонентами. Такий підхід є особливо актуальним в умовах зростання складності архітектури інформаційних систем. Визначено на основі задач взаємозв’язки між інтелектуальним середовищем будівництва, інформаційним середовищем, інформаційним простором, інформаційною системою.
Keywords: інтелектуальне середовище; задача; інформаційне середовище; інформаційний простір; інформаційна система; 69