Вибір і розрахунок основних параметрів змінної фрезерної головки для одноківшового екскаватора - Балака, Максим Миколайович; Паламарчук, Дмитро Анатолійович; Кім, Анна Олексіївна (Дніпро : НТУ «ДП», 2021)
В роботі розглянуто вибір і розрахунок основних параметрів запроєктованої фрезерної головки, що застосовується в якості змінного робочого органу для одноківшового екскаватора. В обертальну дію фрезерну головку приводить вбудований мотор‐редуктор, який поєднує всі переваги планетарної передачі. Визначено конструктивну та експлуатаційну маси екскаватора зі змінною фрезерною головкою.
Selection and calculation of the replaceable milling head main parameters for the single‐bucked excavator
Keywords: фрезерна головка; параметр; планетарна передача; екскаватор; гідромотор; різець