Деякі аспекти опису рівноваги елементів сітчастої структури - Скочко, В. І. (КНУБА, 2013)
В роботі розкрито основні принципи побудови рівнянь рівноваги вузлів та стрижнів багатоланкової сітчастої конструкції, що перебуває під дією зовнішніх зосереджених сил.
Keywords: багатоланкові сітчасті конструкції; рівняння рівноваги; зовнішні зосереджені сили