Применение нечетких и лингвистичяеских переменных при оценке качества архитектурных проектов - Деревянко, В. В. (КНУБА, 2015)
Розглянуто можливості створення логіко-лінгвістичних моделей на основі нечітких та лінгвістичних змінних для оцінки якості архітектурних проектів.
Keywords: проект архітектурний; методи оцінки; нечітка логіка; моделювання системне; підхід комплексний; 721.011:004.492.3