Поліфункціональні громадські будівлі центрів об’єднаних територіальних громад - Обрізків, А. В. (КНУБА, 2017)
малі міста є одними з найчисельніших в Україні і в них проживає майже половина населення. Після прийняття Закону «Про України "Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)" та «Про добровільне об‘єднання територіальних громад» містам і селам, що відіграють роль центрів ОТГ надається особлива роль у самоврядуванні. Відповідно до цього статусу планується створення громадських центрів, що супроводжували б діяльність новостворених ОТГ та забезпечували б усі необхідні функції для обслуговування населення
Keywords: об‘єднані територіальні громади; громадські центри; функції; малі міста; села