Особливості функціональної структури навчально-тренувальних баз футбольних клубів - Ніколаєнко, В. А.; Зауральська, А. В. (КНУБА, 2010)
до Євро-2012 в складі загальної інфраструктури необхідно побудувати нові та реконструювати існуючі навчально-тренувальні бази футбольних клубів України. У дослідженні визначено особливості функціональної структури навчально-тренувальних баз футбольних клубів
Keywords: база навчально-тренувальна; клуб футбольний; Європейський Союз Футбольних Асоціацій; 725.85