Методика визначення реакції круглих дисків на нестаціонарні впливи - Жупаненко, І. В. (КНУБА, 2011)
Для визначення реакції круглих дисків на нестаціонарні впливи реалізовано алгоритм розрахунку дискретно-континуальної моделі методом розкладу руху за власними формами коливань. Частоти і форми власних коливань визначаються двома альтернативними підходами. Ефективність та достовірність методики перевірена при розв’язанні тестової задачі і порівнянням результатів.
The procedure of determination of dynamic unstable response of the axy-symmetric plates
Методика определения реакций круглых дисков на нестационарные воздействия
Keywords: круглий диск; нестаціонарний вплив; розрахунок дискретно-континуальної моделі; 539.3