Моделювання процесу горіння твердого палива в шахтно- шарових топках - Сенчук, М. П.; Астаф’єва, М. М . (КНУБА, 2015)
Розроблена математична модель процесу горіння твердого палива в шахтно-шарових топках з поступальним і обертальним його переміщенням на колосниковій решітці. Наведено аналітичні рівняння для розрахунку основних параметрів зони горіння.
Keywords: шахтно-шарова схема спалювання; колосникова решітка з поступальним (обертальним) переміщенням палива; швидкість горіння; математична модель; диференціальне рівняння