Раціональне розміщення продуктивних сил як фактор втілення політики децентралізації - Третяк, Василь Павлович (Бескиди, 2017)
На сьогоднішній час на всіх рівнях законодавчої і виконавчої влади іде інтенсивна робота по втіленню в життя політичних рішень стосовно практичної реалізації положень і принципів регіональної політики і місцевого самоврядування, що являється відображенням більш довготривалої мети - політики децентралізації.
Keywords: продуктивні сили; політика децентралізації; регіональна політика; місцеве самоврядування