Модель бази метаданих для реєстрації комплектів містобудівної документації в системі містобудівного кадастру - Максимова, Ю. С. (КНУБА, 2017)
Розглянуто принципи реалізації та структуру бази метаданих для комплектів містобудівної документації та їх складових частин. Апробовано модель бази метаданих в середовищі об’єктно-реляційної сиcтеми керування базами даних PostgreSQL та геоінформаційної системи QGIS.
Модель базы метаданых для регистрации комплектов градостроительной документации в системе градостроительного кадастра
Metadata database model for urban documentation packages registration in urban cadastre system
Keywords: містобудівний кадастр; метадані; містобудівна документація об’єктно-реляційна база даних; геоінформаційні системи; градостроительный кадастр; метаданные; градостроительная документация; объектно-реляциолнная база данных; геоинформационная система; metadata; urban planning documentation; object- relational database; geographic information system; urban cadastre