Вибір раціональної схеми системи теплопостачання з використанням відновлюваних джерел енергії - Приймак, О. В.; Швачко, Н. А. (КНУБА, 2015)
В статті розглянуто питання вибору ефективної та економічної системи теплопостачання з використанням відновлюваних джерел теплоти. Запропоновано бівалентну систему теплопостачання з тепловим насосом, геліосистемою гарячого водопостачання та твердопаливним котлом. Наведено рекомендації по вибору потужності складових бівалентної паралельної системи теплопостачання. Запропоновано інші варіанти ефективних систем теплопостачання при значному зростанні вартості палива в Україні.
Selection rational heating system using renewable energy
Выбор рациональной схемы системы теплоснабжения с использованием возобновляемых источников энергии
Keywords: бівалентна система теплопостачання з тепловим насосом; геліосистема гарячого водопостачання; твердопаливний котел