Політика регіонального розвитку та муніципальний менеджмент : методичні рекомендації з підготовки до семінарських занять, виконання індивідуальних завдань та самостійної роботи для студентів спеціальності С2 «Політологія» - Місержи, Світлана Дмитрівна; Перегуда, Євген Вікторович (КНУБА, 2025)
Подано компетентності, які мають набути студенти за підсумками вивчення дисципліни, та програмні результати навчання, зміст лекційного курсу, плани семінарських занять, тематику індивідуальних завдань та рекомендації з їх підготовки, методи контроля, питання підсумкового контроля, список рекомендованої літератури. Призначено для студентів спеціальності «Політологія».
Keywords: муніципальний менеджмент; регіональний розвиток