Основні критерії гармонійного взаємозв'язку в системі "людина - міське середовище" - Клюшниченко, Є. Є.; Штепа, К. О. (КНУБА, 2013)
Розглянуто оцінку взаємодії людини і оточуючого міського середовища. Графічно зображено залежність дії несприятливих факторів від поточного часу і місця перебування людини в міському середовищі протягом дня.
Keywords: людина; безпека; міське середовище; наслідки